2500 nachten the walkin’ blues….


Spannend, spannend, weet u wat wij cadeau kregen? Bosje bloemen? Mwah…. vaak moet er dan iets goed gemaakt worden. Een dure fles wijn? Nope, is aan ons niet besteed. Laat maar, u raadt het toch niet…..

Wij kregen een stukje krant!! En niet zomaar een krant, wij kregen een stukje Blueskrant, Dé Blueskrant. En dat dan 20.000 keer.


Is dat niet aardig? Ja, dat is heel aardig. We zijn wel gewaarschuwd: Wacht maar, vanaf morgen: de telefoon roodgloeiend met bluezers ….

Reken maar uit. We hebben plek voor 8. De komende 2500 nachten zitten we vol…. Fully booked, complet, ausgebucht. Wie heeft er niet the walkin’ blues….

Hé, psssstttt, jullie twee, heel erg bedankt. Lief, niet nodig, etc…. Het was vooral ook leuk om samen te doen toch?

Dé Blueskrant is het lifestyle magazine voor de bluesliefhebber. Nee, eigenlijk geen magazine, een echte krant, barstensvol foto’s, teksten, agenda’s…. alleen maar over De Bluessss. Oplage 20.000, verschijnt ieder kwartaal. De makers: Marijn Ooijman en Ingrid Bosch. Gewoon uit Olst….


Avatar

Over Villa Aberson

Wij wonen met z'n tweetjes in een monumentale villa in Olst, onder de rook van Deventer. De kinderen zijn al enkele jaren de deur uit: Ruimte genoeg dus. We heten u van harte welkom....

Een reactie stellen we op prijs

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.