2500 nachten the walkin’ blues….


Spannend, spannend, weet u wat wij cadeau kregen? Bosje bloemen? Mwah…. vaak moet er dan iets goed gemaakt worden. Een dure fles wijn? Nope, is aan ons niet besteed. Laat maar, u raadt het toch niet…..

Wij kregen een stukje krant!! En niet zomaar een krant, wij kregen een stukje Blueskrant, Dé Blueskrant. En dat dan 20.000 keer.


Is dat niet aardig? Ja, dat is heel aardig. We zijn wel gewaarschuwd: Wacht maar, vanaf morgen: de telefoon roodgloeiend met bluezers ….

Reken maar uit. We hebben plek voor 8. De komende 2500 nachten zitten we vol…. Fully booked, complet, ausgebucht. Wie heeft er niet the walkin’ blues….

Hé, psssstttt, jullie twee, heel erg bedankt. Lief, niet nodig, etc…. Het was vooral ook leuk om samen te doen toch?

Dé Blueskrant is het lifestyle magazine voor de bluesliefhebber. Nee, eigenlijk geen magazine, een echte krant, barstensvol foto’s, teksten, agenda’s…. alleen maar over De Bluessss. Oplage 20.000, verschijnt ieder kwartaal. De makers: Marijn Ooijman en Ingrid Bosch. Gewoon uit Olst….


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.