Sssssuperhost!!


Superhost avatarGoh, wie had dat ooit gedacht. Sinds vandaag zijn we Superhost, superhost bij Airbnb.

Jeetje, Superhost: Superhosts zijn ervaren verhuurders die een geweldig voorbeeld zijn voor andere verhuurders en ervoor zorgen dat hun gasten bijzondere ervaringen beleven, aldus Airbnb. En in het Engels klinkt het nog mooier: a shining example for other hosts…. extraordinary experiences for their guests…. Kom daar maar eens om…. Sssssuperhost!!

Hoe zei Gerard Reve dat? Trots als een pauw gaan we gebloemde bloesjes dragen.

airbnbsuperhost


Villa Aberson

Over Villa Aberson

Wij wonen met z'n tweetjes in een monumentale villa in Olst, onder de rook van Deventer. De kinderen zijn al enkele jaren de deur uit: Ruimte genoeg dus. Trouwens, dat is geen borstbeeld van mij. Mijn vrouw is daar druk mee bezig...

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *