Genuine hospitality in very stylish accommodation


Goh, en soms word je gewoon blij als je een review van onze gasten leest. Deze verscheen net op Tripadvisor:

We stayed with a group of 7 persons for the weekend in Villa Aberson. After a warm reception by our host Math, we were shown our rooms. The villa itself being thoroughly and meticulously renovated, each of its rooms is furbished with stylishly chosen – yet comfortable beds and furniture, and decorated with beautiful drawings, paintings and sculptures. This love for quality and style is also reflected in the breakfast we were served on Saturday and Sunday morning. The genuine hospitality of the host completed this marvellous stay and made it thoroughly enjoyable. Highly recommended!


Villa Aberson

Over Villa Aberson

Wij wonen met z'n tweetjes in een monumentale villa in Olst, onder de rook van Deventer. De kinderen zijn al enkele jaren de deur uit: Ruimte genoeg dus. Trouwens, dat is geen borstbeeld van mij. Mijn vrouw is daar druk mee bezig...

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *