Eine Pflanze mit dem Name Münster


Dit weekend weer eens Duitsers op bezoek gehad. Uit Münster. Nog geen 140 kilometer rijden, en dan ben je in Olst. Onze gasten waren ganz zufrieden en helemaal begeistert von unseren Garten en natuurlijk dem Grillplatz.

Unsere Grillplatz.jpg

En zelfs een ruime fooi bij afscheid. Nee, eigenlijk geen fooi. Een opdracht: koop hier eine schöne Pflanze van, voor in jullie tuin. Juist, en die plant moeten we vernoemen naar de stad Münster. Binnenkort naar Arjan Schepers Vaste planten. Op zoek naar een Nektarpflanze für Bienen, Hummeln und Schmetterlinge.
Prinzipalmarkt - Münster. Foto: Chat W.


Villa Aberson

Over Villa Aberson

Wij wonen met z'n tweetjes in een monumentale villa in Olst, onder de rook van Deventer. De kinderen zijn al enkele jaren de deur uit: Ruimte genoeg dus. Trouwens, dat is geen borstbeeld van mij. Mijn vrouw is daar druk mee bezig...

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *