Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

159 gedachten over “Gastenboek

 • Ana

  Bij aankomst verwelkomd met een heerlijk glas wijn. Het is een prachtig en heel ruim huis. We hebben met 7 vrouwen een gezellige avond gehad en heerlijk geslapen. De volgende ochtend stond het uitgebreide ontbijt op de afgesproken tijd klaar op tafel. Echt waar voor je geld en dichtbij Thermen Bussloo om te relaxen en Deventer om te shoppen.

 • Tes

  We waren met oud en nieuw in deze villa met 7 personen. Mooi groot huis met grote slaapkamers en badkamer. 2 toiletten géén keuken. Dit komt omdat het gescheiden is met een gang met de eigenaar van het huis. Daar heb je verder geen last van overigens. Ontzettend gastvrij, zorgt voor een variërend ontbijt en is bereid van alles voor je te doen (bbq-en in de winter geen probleem).

  Geen keuken is een beetje onhandig maar voor een weekend te doen. Wel gebruik van koelkast/vriezer koffie en thee. 5 minuten lopen van centrum en station. Wij hebben het super gehad!

 • M

  Bedankt voor de goede zorgen en je gastvrijheid! Het was een heerlijk weekend in een werkelijk prachtig huis, met daarbij een mooie omgeving! Zeker om te onthouden voor een volgende keer!

 • Rachella

  Zeker de moeite waard als je met een grote groep heen gaat, er is ruimte genoeg. Prachtig pand met een stukje geschiedenis en de goede zorgen werden zeer gewaardeerd. Aanrader namens ons!

 • Gerard

  We hebben ons heerlijk thuis gevoeld en werden uiterst vriendelijk ontvangen. We komen graag nog een keer langs als we in de buurt zijn! Tip!

 • A.

  We hebben een heerlijk weekend gehad met z’n allen en genoten van jullie huis, tuin en de omgeving! Het ontbijt was erg lekker en dat dit verzorgd werd (inclusief de afwas) was een enorme luxe.

 • Ilse

  Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in het huis van Math met een groep van 8 vriendinnen. Het huis is heerlijk ruim en beschikt over een fijne tuin waar je lekker kunt zitten. Math is erg gastvrij en zorgde voor een heerlijk ontbijt. En hij heeft ons goede tips gegeven voor activiteiten in de omgeving. Het treinstation is om de hoek, waardoor een bezoek aan Deventer erg makkelijk is. Dit huis is een aanrader!

 • Olaf

  Fijn verblijf gehad in een stijlvol en met smaak ingericht villa. Veel ruimte. Mooie en pittoreske omgeving. Prettig contact met de gastheer.

 • Villa Aberson
  Villa Aberson Bericht auteur

  Een leuke reactie via mail: “Wij hebben vorig jaar met 4 vriendinnen bij jullie gelogeerd. Omdat dit ons zo goed bevallen is, willen we het nog een keertje overdoen.”

 • Paul

  Uitstekende en goed geoutilleerde accommodatie voor kleine groepen als uitgangsbasis voor de prachtige natuur rondom Olst of een uitstapje naar Deventer. Math is een fijne gastheer die zijn gasten graag in de watten legt, deze plek is echt een aanrader dus!