Uw slaapkamers


In Bed & Breakfast Villa Aberson zijn 3 slaapkamers en een achterkamer beschikbaar voor onze gasten. In totaal kunt u dus met 8 personen bij ons verblijven.
Suite

Allereerst is er een slaapkamer van 15 m² met twee ruime eenpersoonsbedden met elektrisch verstelbare Hülsta lattenbodems. In het achterkamertje, nog altijd 10 m², staat een tweepersoonsbed van 140 bij 200 cm. Deze twee kamers zijn ideaal als u met kleine kinderen bij ons op bezoek bent.

MeidenkamertjeEen aardig detail: Dit achterste kamertje was vroeger het domein van het inwonend dienstmeisje. Via het grote raam kijkt u vanuit uw bed op de kerktoren in het centrum van Olst.

SlaapkamerDe beide kamers hebben allebei mechanische ventilatie. Een staande ventilator zorgt op warme zomeravonden voor extra verkoeling.

De andere twee slaapkamers zijn allebei 18 m². Ook in deze twee grote slaapkamers staan ruime eenpersoonsbedden. Allebei zijn ze voorzien van mechanische ventilatie en houten verduisteringsluiken.

In alle slaapkamers is een staande ventilator aanwezig.

Slaapkamer

Zoals u op de foto’s kunt zien, staan er op twee kamers authentieke bedden uit het begin van de vorige eeuw. Rond de tijd dat Villa Aberson is gebouwd. De grote bedden zijn 1 bij 2 meter.

Twee meter, dat was voor die periode al gigantisch groot. Langer is niet te vinden. Vandaar dat in één slaapkamer nieuwe bedden staan. Deze zijn extra lang, 210cm.

In welke slaapkamer ook: U zult heerlijk slapen in Bed & Breakfast Villa Aberson. Inderdaad, net als thuis….