Artist in residence: Emerald 2


Vanmorgen opgestaan met koppijn. Nee, niet van de wijn in de tuin, van de muziek. De hele avond schalde hier gisteren Emerald uit de boxen. Emerald? Nou, als u in de jaren ’80 met zo’n Iron Maiden T-shirt rondliep dan kent u zeker Emerald: The best Heavy Metal band from the East. Van de goede kant van de IJssel, uit het dorpje Kloosterhaar, strak tegen de Duitse grens.

Wij hadden niet zo’n t-shirtje dus de Dutch kings of the underground zijn in die tijd helemaal langs ons heen gegaan.

Sinds gisteren zijn we fan: Een van de gitaristen is dit weekend te gast. De jongens van toen zijn mannen van middelbare leeftijd geworden maar hun spel is nog net zo energiek en explosief als toen.

En hard!!

En dan vanmiddag nog even naar de Scania Sessions van Bökkers Mölle, volvette Rockabilly en Stampende Rock’ n’ Roll, en het weekend is weer voorbij….


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Artist in residence: Emerald