BEK: een broedplaats van creativiteit!! 1


Drie kunstenaars, Esther de Wilde  uit Deventer, Anneke Mensink uit Welsum  en Joke Proper   uit Olst, zijn een kunstenaarscollectief gestart in BEK Gallery aan de Golstraat in de binnenstad van Deventer. Zij willen graag anderen hun werk laten zien maar vooral een toegankelijke, laagdrempelige broedplaats bieden van creativiteit.

B.E.K. staat voor : Beeldend, Educatief en Kunst. De drie kunstenaressen zijn de vaste exposanten. Daarnaast zijn er ook wisselende exposities van kunstenaars uit het hele land.

Joker Proper kent u vast wel. Samen met haar bieden wij u inspirerende schilderworkshops aan. Al menige gast heeft hierdoor een heerlijk creatief weekend gehad in ons huis. Nu kunt u zelfs kiezen: of een workshop in haar atelier in Olst of met de trein naar Deventer om in BEK Gallery met kwasten en verf aan de slag te gaan.

U kunt natuurlijk ook alleen de galerie bezoeken: voor gasten van Villa Aberson zorgt zij dan voor een extra mooie warme ontvangst met koffie en thee en krijgt u een speciale rondleiding. Wel even van te voren boeken….


Avatar

Over Villa Aberson

Wij wonen met z'n tweetjes in een monumentale villa in Olst, onder de rook van Deventer. De kinderen zijn al enkele jaren de deur uit: Ruimte genoeg dus. We heten u van harte welkom....

Een reactie stellen we op prijs

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “BEK: een broedplaats van creativiteit!!