BEK: een broedplaats van creativiteit!! 1


Drie kunstenaars, Esther de Wilde  uit Deventer, Anneke Mensink uit Welsum  en Joke Proper   uit Olst, zijn een kunstenaarscollectief gestart in BEK Gallery aan de Golstraat in de binnenstad van Deventer. Zij willen graag anderen hun werk laten zien maar vooral een toegankelijke, laagdrempelige broedplaats bieden van creativiteit.

B.E.K. staat voor : Beeldend, Educatief en Kunst. De drie kunstenaressen zijn de vaste exposanten. Daarnaast zijn er ook wisselende exposities van kunstenaars uit het hele land.

Joker Proper kent u vast wel. Samen met haar bieden wij u inspirerende schilderworkshops aan. Al menige gast heeft hierdoor een heerlijk creatief weekend gehad in ons huis. Nu kunt u zelfs kiezen: of een workshop in haar atelier in Olst of met de trein naar Deventer om in BEK Gallery met kwasten en verf aan de slag te gaan.

U kunt natuurlijk ook alleen de galerie bezoeken: voor gasten van Villa Aberson zorgt zij dan voor een extra mooie warme ontvangst met koffie en thee en krijgt u een speciale rondleiding. Wel even van te voren boeken….


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “BEK: een broedplaats van creativiteit!!