Big Brother can’t watch you


Kijkt u even linksboven in de adresbalk van uw browser? Ziet u het hangslotje? Onze website maakt nu gebruik van een veilige verbinding. Voor de liefhebber: een HTTPS (HyperText Transfer Protocol Secure) verbinding, beveiligd door een SSL (Secure Sockets Layer) certificaat en met een TLS (Transport Layer Security) versleuteling. Makkelijk gezegd, maar het heeft ons wel een hele middag gekost om dat voor elkaar te krijgen. Maar gelukt dus, met dank aan Mark Wolters van Really Simple SSL.

Als u nu boekt via onze website of een vraag stelt via het contactformulier zijn de gegevens die u invult tijdens hun reis op het internet gecodeerd en dus voor anderen onleesbaar gemaakt. Niemand hoeft toch te weten dat u bij ons te gast bent?

De haag rond Villa Aberson is hoog, het hek gesloten. Als u er nu zelf nog voor zorgt dat op uw smartphone de locatievoorzieningen of -services zijn uitgeschakeld is uw privacy tijdens uw verblijf gegarandeerd. Dat ding uitzetten kan natuurlijk ook 🙂 .


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.