Bijna 10.000 brieven uit Olst


Het is weer het derde weekend van augustus en dan worden hier in Olst, door een leger van vrijwilligers, de leeswijzers voor de Stichting Senia gereed gemaakt voor verzending. Ieder jaar weer een hele klus. Senia heeft inmiddels al bijna 10.000 deelnemers.

U kent de Stichting Senia niet?? Senia is dé landelijke organisatie van lees- en muziekluister-clubs. Geïnteresseerd in literatuur, filosofie of geschiedenis? Liefhebber van klassieke muziek? Dan is een werkgroep van Senia vast iets voor u.

Het hoofdkantoor zit gewoon hier in Olst, op een paar minuten lopen van Villa Aberson. Al voor het derde jaar op rij logeert een aantal vrijwilligers bij ons. Altijd weer gezellig. En ook dit jaar waren de dames weer heel tevreden 🙂 .


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.