Boom, Boom, Boom….


Goh, het is misschien alweer bijna tien jaar geleden dat we voor de laatste keer in een rocktempel waren. Het zal in Paradiso geweest zijn bij een optreden van de Deutsch Amerikanische Freundschaft. Schön und jung und stark waren Robert Görl en Gabi Delgado-Lopez weliswaar niet meer, maar de vonken spatten er wel nog van af. Mein Herz macht Bumm Bumm Bumm….

U begrijpt het, wij zijn ergens overboord geslagen op het hoogtepunt van de Neue Deutsche Welle

Gasten weg…. Jetzt schalten wir ja das Radio an. Dan knalt de technopop van Kraftwerk of de industrial- en noiserock van de Einstürzende Neubauten hier uit de boxen.

Sinds een half jaar echter staat ons muzikaal leven helemaal op de kop, sinds we die twee bluesmensen hier uit Olst hebben leren kennen en Dé Blueskrant ieder kwartaal in de bus valt. Ineens zijn we weer helemaal terug bij waar het allemaal mee begon: De Bluessss….

Iedere editie van de krant is een versnelde stoomcursus muziekgeschiedenis. Deze keer onder meer een mooi interview met Archie Lee Hooker. De neef van de legendarische John Lee Hooker praten we Dé Blueskrant na….

Toch maar even naar Youtube. Natuurlijk kennen we John Lee Hooker!!! Al is het alleen al door de fantastische film De Blues Brothers. Inderdaad de legendarische John Lee Hooker: Boom, Boom, Boom…. Heerlijke muziek.

En nu even bij de les blijven. In de geest van zijn oom formeerde hij de Archie Lee Hooker And The Coast to Coast Blues Band. Voor die tijd speelde hij bij Carl Wyatt & The Delta Voodoo Kings.

Bent u er nog? Nu blijkt Archie Lee Hooker op 22 december 2018 op GitGo Blues in Deventer te spelen en komt Carl Wyatt naar Rockin all over Den Nul.

How, How, How…., wij zijn erbij!!

Overigens, 22 december hebben we nog plek voor u. Snel even reserveren, we zien elkaar dan op GitGo Blues.


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.