Column E-zine Proper Art: Koppen


Op verzoek van de kunstenares Joke Proper uit Olst schreven wij een column voor haar nieuwsbrief.

Koppen
Overal in ons huis staan koppen. Nee, geen kopjes, koppen: borstbeelden, geboetseerde bustes. Ze ontlokken onze gasten de meest uiteenlopende reacties.

“Jeetje, wat een mooie beelden”. We staan op de eerste verdieping in één van de slaapkamers. We vertellen dat hier toch wel erg verschillend over gedacht wordt. Stel je voor, de gasten die hier vorige nacht sliepen, vonden ze zo eng dat ze de hoofden omgedraaid hadden.

“Weet je”, zegt ze, “mijn vriendin heeft de kamer hiernaast. Ze heeft meteen een T-shirt over die koppen gegooid.”

Een compliment voor de maakster toch?

Koppen

Van het werk van Joke Proper spat het enthousiasme af: Schilderen is vooral ook leuk!! Niemand beter dan Joke kan u dat zetje geven om zelf aan de slag te gaan. Niet lang nadenken. Kom gewoon een weekend naar Olst. Wij heten u vrijdagavond welkom in onze Villa. Zaterdag krijgt u les van Joke. En zondagmorgen is uw schilderij droog genoeg om mee naar huis te nemen. Klik hier voor meer informatie.


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.