CSI Olst


Een paar weken geleden waren de gordijnen van de salon ook overdag gesloten. Een zwarte, geblindeerde Audi A-heelveel en zo’n “hoe val ik zo min mogelijk op”-busje op de parkeerplaats. Welkom in de wereld van Private Investigation and Security. Specialiteit: Cybercrime.

Tuurlijk je leest erover in de krant, je hebt al zo’n Anti Skim Portemonnee en al die aanzoeken van die Russische meisjes in de mail negeer je gewoon, maar zo’n kijkje achter de schermen van de digitale opsporing is toch wel opzienbarend.

Onze gasten zijn afkomstig uit de verste uithoeken van Europa. De talen die door het huis klinken zijn niet thuis te brengen. Zo ziet internationale misdaadbestrijding er dus uit.

Fantastische verhalen gehoord. Helaas voor u: strictly secret. En….. wij mochten in het busje kijken!! Inderdaad, net zoals op TV: grote computerschermen, kogelvrije vesten. Dat werk. Heftig….

Maar er blijft twijfel, Private Investigators of toch Balkan-Maffia? Voor de zekerheid hadden we de WIFI toch maar uitgezet…..


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.