Dan maar een kattenfilmpje….


Het internet is toch een rare wereld. We doen ons best op een tekst. We letten op spelling en interpunctie. Denken aan ritme en stijl. Verzinnen een pakkende teaser…. en….. en….. er gebeurt helemaal niets….

Gisteren publiceerden we een snel gemaakt kiekje van onze tuintafel in een lekker voorjaarszonnetje en de likes vliegen ons om de oren. De mailbox loopt vol met attenderingen van Retweets op Twitter.

Katten, die zouden het pas goed doen op internet! Die gaan meteen viral…. We hebben, om Gerard Reve te parafraseren, tenslotte een winkel en het Geliefd Publiek moet wel onze waren aanschaffen.

 

Zie (hoor) 00.28 tot 00.34. Helaas, veel meer gebeurt hier niet in Villa Aberson. Weer geen Trending Topic, maar misschien is dat precies de reden waarom gasten hier graag verblijven.

Overigens, de kat heet poes.


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.