Dan maar een kattenfilmpje….


Het internet is toch een rare wereld. We doen ons best op een tekst. We letten op spelling en interpunctie. Denken aan ritme en stijl. Verzinnen een pakkende teaser…. en….. en….. er gebeurt helemaal niets….

Gisteren publiceerden we een snel gemaakt kiekje van onze tuintafel in een lekker voorjaarszonnetje en de likes vliegen ons om de oren. De mailbox loopt vol met attenderingen van Retweets op Twitter.

Katten, die zouden het pas goed doen op internet! Die gaan meteen viral…. We hebben, om Gerard Reve te parafraseren, tenslotte een winkel en het Geliefd Publiek moet wel onze waren aanschaffen.

 

Zie (hoor) 00.28 tot 00.34. Helaas, veel meer gebeurt hier niet in Villa Aberson. Weer geen Trending Topic, maar misschien is dat precies de reden waarom gasten hier graag verblijven.

Overigens, de kat heet poes.


Villa Aberson

Over Villa Aberson

Wij wonen met z'n tweetjes in een monumentale villa in Olst, onder de rook van Deventer. De kinderen zijn al enkele jaren de deur uit: Ruimte genoeg dus. Trouwens, dat is geen borstbeeld van mij. Mijn vrouw is daar druk mee bezig...

Een reactie stellen we op prijs

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.