De Dames van het Goede Eten


DamesDat is ook wel een leuk idee als u bij ons te gast bent: Koken met de Dames van het Goede Eten. Koken met de Dames is een vrolijke ervaring voor kleine en grote mensen: altijd op een wisselende en bijzondere locatie en met een verrassende kennismaking met de bewoners van die locatie.

De Dames van het Goede Eten zijn de vriendinnen Jet Nieboer en Jentien Brinkhuis.

Bij elke kooksessie (max 12 pers) krijgt een lokaal (Sallands) product de hoofdrol. Vers van het land, uit de wei of de boomgaard en met liefde groot gebracht. Luister naar de boeiende verhalen van de boer/producent/landgoedeigenaar en kook vervolgens samen met De Dames in de mobiele keuken.

Bij voorkeur buiten, sta je met elkaar te hakken, te snijden, te bakken en te braden voor een heerlijk, eerlijk 3-gangen feestje op je bord. De stoelen worden uitgeklapt, de lange tafels mooi gedekt en je wordt uitgenodigd aan te schuiven om samen ervaringen te delen en vooral: te genieten van het moment en de prachtige omgeving.

Kijk op hun website of download de flyer voor het programma. Klik hier voor een artikel uit de Stentor.

Vertel verder....
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Avatar

Over Villa Aberson

Wij wonen met z'n tweetjes in een monumentale villa in Olst, onder de rook van Deventer. De kinderen zijn al enkele jaren de deur uit: Ruimte genoeg dus. We heten u van harte welkom....

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.