De klant heeft altijd gelijk….


Regel één van hospitality is dat de gast altijd gelijk heeft. Vanzelfsprekend toch? Wij doen ons best en het oordeel van de gast hebben we te respecteren.

Kijk, onze beoordelingen zijn eigenlijk altijd wel goed. Akkoord, soms een minpuntje voor de locatie. Niet raar, zo naast een leegstaande fabriek. Zo nu en dan een tikje op de neus omdat de humor van de gastheer niet altijd gewaardeerd wordt. Kunnen we inkomen. Ook vinden mensen het soms jammer dat er geen keuken is. Yep, die is er niet. En af en toe wordt opgemerkt dat we niet goedkoop zijn. Klopt, maar ja, die 160 vierkante meter moeten wel gepoetst, die bedden opgemaakt en die 270 raampjes gelapt 🙁 .

Precies twee jaar geleden hadden we een gast die Villa Aberson echt helemaal niks vond. Ook werkelijk niets was goed. Een waslijst vol kritiek en uitgedrukt in cijfers kregen we 6. Oh ja, en een plus voor de moeite…. Tuurlijk, de klant heeft altijd gelijk….

Twee jaar is ook de termijn dat Booking.com de beoordelingen laat staan. Daarna worden ze gewist. En als u iets begrijpt van statistiek dan weet u dat bij kleine aantallen sterk afwijkende getallen een grote invloed hebben op het gemiddelde.

Laten we nog maar even genieten van dit resultaat. Eén ontevreden gast en we duikelen weer naar beneden.


Avatar

Over Villa Aberson

Wij wonen met z'n tweetjes in een monumentale villa in Olst, onder de rook van Deventer. De kinderen zijn al enkele jaren de deur uit: Ruimte genoeg dus. We heten u van harte welkom....

Een reactie stellen we op prijs

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.