Die Proeftuin op Den Nul, is dat wat? 1


Nog steeds geen gasten dit weekend… maar eigenlijk komt het wel goed uit. Wij gaan vanmiddag wandelen. Nee, niet zomaar een Corona-ommetje. Wij gaan wandelen in de Proeftuin van Salland. Persoonlijk uitgenodigd door het zeer ondernemende echtpaar Leon en Jessica Ripperda (-Ontijd). Uitbaters van Brasserie Op Duur, Eten en Drinken BijRipperda en nu dus ook van restaurant de Proeftuin van Salland.

Deze Walk-Inn-Proeverij kan alleen nog deze week. Vanaf 1 juni mogen alle restaurant weer gasten ontvangen en dus gaan ook de deuren van de Proeftuin van Salland eindelijk open.

Even voor de duidelijkheid: we doen het natuurlijk alleen maar voor u. Marktonderzoek heet dat. De lat ligt hoog: Overheerlijke gerechten, check? Inderdaad met zorg bereid, check? Alleen puur natuurlijke streekproducten, dubbelcheck! Gastvrij, ongetwijfeld!

Helaas, een anonieme inspectie lukt in dit dorpje natuurlijk niet. Maar ga er maar vanuit dat ons oordeel zeer kritisch zal zijn. Zeg, die Proeftuin op Den Nul, is dat wat? Dit weekend weet u het!!

En ding weten we nu al zeker: we worden hartelijk ontvangen 🙂 .

Nieuwsgierig geworden naar de menukaart na 1 juni? Klik hier.


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Die Proeftuin op Den Nul, is dat wat?

  • Villa Aberson Bericht auteur

    Nou, is dat wat?

    Gastvrijheid gegarandeerd, dat wisten wij wel. Overheerlijke gerechten… Yep! Tip: snoekbaars met knolselderie. Met zorg bereid? Allemaal. Zeker trouwens die gegrilde ananas met appelgelei…. Puur natuurlijke streekproducten… Kan het lokaler? Steak tartaar van zo’n roodbont Maas-Rijn-IJssel-koetje dat hier gegraasd heeft op het Sallandse platteland?

    Yep, die proeftuin op Den Nul, dat is wel wat!!!!