Een fantastisch aangelegd parcours!


MBT NetwerkHet parcours van het Mountainbikenetwerk Salland is nu alweer meer dan een half jaar geleden officieel geopend, maar het was er nog steeds niet van gekomen op zelf de fiets te pakken en een deel van de route te rijden.

Geen gasten vanmorgen. Schitterend weer, dus vandaag eindelijk de mountainbike gepakt. Nou ja gepakt. Eerst moesten we nog met een stoffer de spinnenwebben verwijderen en met een spuitbusje WD40 de ketting en de derailleurs aan de praat zien te krijgen, maar eenmaal op de fiets ben je vanaf Villa Aberson binnen 5 minuten op de paden van het Mountainbikenetwerk.

En dan dachten we de omgeving inmiddels toch goed te kennen. Nee dus. De route draait en slingert door de bossen van Hoenlo en het Nijendal, zodat zelfs wij op een gegeven moment alle richtingsgevoel kwijt waren. Een fantastisch aangelegd parcours! Oeps, af en toe hobbelend over kunstmatig aangelegde heuveltjes,… het kon allemaal net….

Dus, als u graag op de mountainbike eropuit gaat, neem dan zeker uw eigen fiets mee naar Bed & Breakfast Villa Aberson. In de directe omgeving zijn helaas geen mountainbikes te huur.


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.