Een tip voor onderweg: Brasserie Zonnig in Diepenveen


Nog een aardige lunchsuggestie als u in de omgeving van Villa Aberson aan het fietsen of wandelen bent: Brasserie Zonnig in Diepenveen. Deze leuke brasserie ligt in het centrum van Diepenveen. Vanaf de mooie veranda kijkt u uit over de Dorpstraat.

Brasserie Zonnig

‘s Morgens kunt u genieten van de heerlijkste koffie & thee met een ontbijtje of huisgemaakte taartjes. Tussen de middag bereiden zij een lekkere lunch voor met verse broodjes, soepen en verse salades. In de middag is er natuurlijk thee & koffie met o.a. appeltaart, brownies en cake. Uiteraard allemaal in huis gemaakt!

In de namiddag is het tijd voor een mooi glas bier of wijn met een goede borrelhap. In de avond gevolgd door een met zorg bereide maaltijd. Voor de kinderen is er een aparte kaart met lekkere maar gezonde gerechten, in kinderporties.

Brasserie Zonnig werkt uitsluitend met verse producten die met zorg en aandacht bereid worden.

Tijdens uw verblijf in Villa Aberson krijgt u bij een bezoek met minimaal twee personen aan deze gezellige brasserie 10% korting op het totaalbedrag van uw etentje (lunch of diner). Dat is weer mooi meegenomen.


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.