Een weekend met Clooney? 3


Dat geknutsel met die handdoeken hadden we dus snel afgeschoten, maar we blijven speuren naar manieren om uw verblijf in ons huis nog aangenamer te maken. Gisteren meteen ook maar de stoute schoenen aangetrokken en die man van die koffie gebeld. Gelijk aan de lijn en hij bleek allervriendelijkst. What else?

Of we geïnteresseerd waren in een vrijblijvende tasting? Ja natuurlijk! De gasten van komend weekend weten het nog niet, maar de afspraak staat.

Dark, very intense, balance, unique, mysterious, an intense body, delicate and smooth, strong character, rich, very rich, deep and sensual and a delicieus after taste. We zijn benieuwd….

De Zenius van Nespresso: Stijl, kwaliteit en professionele resultaten in een compacte koffiemachine. Met zijn compacte ontwerp voldoet de Zenius koffiemachine aan de strengste eisen van professionals. Erg betrouwbaar. Gebruiksvriendelijk, efficiënt en snel.


In ronkende taal gaat het verder: Iedere Nespresso koffie toont de eigenschappen van zijn herkomst aan de hand van een eigen karakter en een uitgesproken aromaprofiel. De koffies zijn ingedeeld aan de hand van kopgrootte en intensiteit, en vallen in één van de volgende categorieën: Ristretto (25 ml), Espresso (40 ml), Lungo (110 ml).

Het kost wat, maar is het ook wat?

Dat weten we na het weekend. Onze gasten mogen het oordeel vellen.


Avatar

Over Villa Aberson

Wij wonen met z'n tweetjes in een monumentale villa in Olst, onder de rook van Deventer. De kinderen zijn al enkele jaren de deur uit: Ruimte genoeg dus. We heten u van harte welkom....

Een reactie stellen we op prijs

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 gedachten over “Een weekend met Clooney?