Eerst koffie en de krant


Op de cover dus van de krant!! En dat is dan alleen nog maar de aankondiging: Vier kolommen, over tweederde van de pagina.

Eerst koffie….

Hollywoodtaferelen in Villa Aberson. Yep, klopt helemaal. Een crew van 8 personen, onder de strakke regie van Angelo White van Machine Eleven, maakte gisteren video opnames in ons huis. Bijzonder om te zien hoe zo’n groep jonge mensen geroutineerd samenwerken, gestuurd door de precieze cameravoering van Daniel Scotch.

We nemen nog een slokje koffie en lezen verder. Chantal Assinck van Mucking Afazing: ….de monumentale details en mooie lichtval….. Mompel, mompel, helemaal mee eens. Ik zocht een locatie met karakter. Niet modern of industrieel, maar met een huiselijke sfeer, laat Angelo White optekenen. Nou, klopt toch of niet? Wat staat er bij die foto? Mmmmm: Sfeervolle locatie. Goed gezien!!

Laatste slokje. Hé, dat is één van ons twee: Leuk om mee te maken, maar ik kan er ook iets vrolijks over schrijven. Dat kan weer boekingen opleveren.

Bij deze dus 🙂 .

DJ Feldt presenteert zijn nieuwe single op 5 oktober. Op 12 oktober verschijnt de videoclip van Machine Eleven.

Uit: De Stentor, 25 september 2018.


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.