Eerst koffie en de krant


Op de cover dus van de krant!! En dat is dan alleen nog maar de aankondiging: Vier kolommen, over tweederde van de pagina.

Eerst koffie….

Hollywoodtaferelen in Villa Aberson. Yep, klopt helemaal. Een crew van 8 personen, onder de strakke regie van Angelo White van Machine Eleven, maakte gisteren video opnames in ons huis. Bijzonder om te zien hoe zo’n groep jonge mensen geroutineerd samenwerken, gestuurd door de precieze cameravoering van Daniel Scotch.

We nemen nog een slokje koffie en lezen verder. Chantal Assinck van Mucking Afazing: ….de monumentale details en mooie lichtval….. Mompel, mompel, helemaal mee eens. Ik zocht een locatie met karakter. Niet modern of industrieel, maar met een huiselijke sfeer, laat Angelo White optekenen. Nou, klopt toch of niet? Wat staat er bij die foto? Mmmmm: Sfeervolle locatie. Goed gezien!!

Laatste slokje. Hé, dat is één van ons twee: Leuk om mee te maken, maar ik kan er ook iets vrolijks over schrijven. Dat kan weer boekingen opleveren.

Bij deze dus 🙂 .

DJ Feldt presenteert zijn nieuwe single op 5 oktober. Op 12 oktober verschijnt de videoclip van Machine Eleven.

Uit: De Stentor, 25 september 2018.


Avatar

Over Villa Aberson

Wij wonen met z'n tweetjes in een monumentale villa in Olst, onder de rook van Deventer. De kinderen zijn al enkele jaren de deur uit: Ruimte genoeg dus. We heten u van harte welkom....

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.