Geen bands, geen blues, geen booze 1


Het zat erin…. Rockin’ All Over Den Nul van aanstaande zaterdag is afgelast vanwege de Corona-maatregelen. Het is niet anders….

Jammer voor alle muziekliefhebbers, nog vervelender voor de bands die zich verheugden op hun optreden, maar helemaal belabberd voor Leon, Jessica, Robert, Marijn en Ingrid die met zoveel inzet en enthousiasme dit festival ook deze keer weer fantastisch hadden voorbereid. Keep calm and rock on…. Makkelijk zeggen….

Tsja… en hier in het Backstage Hotel is het dit weekend uitgestorven. Geen bands, geen blues, geen booze. En al helemaal geen burgers 🙁 .

En nu…., we twijfelen nog. Zetten we dit weekend weer voor u open of gaan we zaterdag met de organisatie zwaar aan de drank? Zegt u het maar, wat is verstandig?


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Geen bands, geen blues, geen booze