Gevaarlijke vrouwen


Het is inmiddels meer dan duidelijk: Villa Aberson is een vrouwending. Vraag ons niet waarom, maar de meeste weekenden hebben we vriendinnengroepen over de vloer.

Via het werk, vanaf de lagere school, sinds de studententijd, op dezelfde sportvereniging, wij zijn een leesclubje, met mijn zussen en schoonzussen…., maar bijna altijd vrouwen dus.

Soms van die dames die echte damesdingen doen: wij gaan vanmiddag bruidsjurken passen…. soms van die meisjes die je versteld doen staan….

Dit weekend volgeboekt door meiden uit het oosten van ons land in huis. Allemaal opgegroeid in een klein dorpje vlakbij de grens, ergens waar de A1 overgaat in de E30. Nee, die doen geen vrouwendingen, die gaan gezellig met z’n allen een middagje naar de schietbaan. Oh, met zo’n luchtbuks? Nee joh, met pistool, revolver en geweer.

En één van die acht, die komt zeker niet van Venus…. Een mooie aanwinst voor ons museum.


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.