Go Nuts bij GitGo


Eindelijk even tijd om Dé (nieuwe) Blueskrant door te bladeren. Bladeren, die 48 pagina´s bewaren we voor het weekend….

Eerst meer eens even de muziekagenda voor u op een rij gezet:

De Deventer Bluesnight
Live bluesmuziek in de horecagelegenheden in de Deventer Binnenstad
vrijdag 23 november 2018

GitGo Blues, Internationaal Blues Festival
2 Podia en 6 acts in een van de mooiste poppodia van Nederland, het Burgerweeshuis in Deventer
22 december 2018

Rockin all over Den Nul
Blues, Burgers en Beugels bij Eten & Drinken BIJRipperda
9 maart 2019

Dit was het goede nieuws. Minder voor u is dat wij alleen 22 december nog plek hebben. Daar staat dan weer tegenover dat u dan mag genieten van een schitterend bluesfeest met vijf geweldige bands. Aarzel niet en reserveer meteen! Volgens Dé Blueskrant wordt dit het eerste kadootje dat u onder de kerstboom vandaan mag halen 😉 .

Ook als u op een ander tijdstip bij ons te gast bent, ligt Dé Blueskrant ligt natuurlijk voor u klaar in de salon. De Blues….. dat is tenslotte Olst!!

Bij twee van drie festivals zijn de makers van de Blueskrant trouwens betrokken. Ze zijn ook iedere dinsdagavond te beluisteren op 40UP Radio. In On Top of Blues zoeken Marijn Ooijman en Ingrid Bosch de grenzen op van de blues. Zij conformeren zich niet aan één bepaalde stijl maar hebben in de breedste zin van het woord een eigenzinnige kijk op blues en de invloeden van de blues. Blues, Roots, Americana, Country, Rock, Bluegrass, Folk, R&B, Funk: het komt allemaal aan bod.


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.