Heerlijk onzichtbaar…..


Al 8 jaar zijn we druk bezig om de haag rond ons huis op hoogte te krijgen. Uw privacy staat bij ons met stip op nummer 1 en niemand hoeft te weten dat u bij ons verblijft.

Met zorg geplant, beukenaarde erbij. Ieder jaar bemest. De eerste jaren vroeg gesnoeid, dus in het najaar een tweede keer. En niet te vergeten, vooral tijdens de laatste droge zomers, veel water geven.

En nu, na al die jaren, begint het er inderdaad op te lijken. Als u door onze tuin wandelt, heeft u niet het idee dat u in het centrum van een dorp bent. U ziet, achter de haag, alleen de toppen van bomen en net een glimp van de kerktoren. Het geeft ons in ieder geval het gevoel dat we in een park wonen. Top!!! (Yep, aan de andere kant staat nog de fabriek, maar die wordt binnenkort gesloopt.)

Al denkt niet iedereen er zo over. De gasten van dit weekend gaven ons een sterretje minder voor de locatie: Bij aankomst was niet het hele huis zichtbaar vanwege een flinke hoge omheinde heg. 🙁


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.