HEL in Villa Aberson


Voor het geval u het nog niet wist: Villa Aberson is ook een perfecte, zakelijke ontmoetingsplek. Groepschat of -bellen, telefonisch vergaderen, videoconferencing, het is allemaal wel leuk en aardig, maar er gaat uiteindelijk toch niets boven Het Echte Leven, away from keyboard.

Sinds enkele weken kunt u in Villa Aberson ook vergaderen, cursussen geven of trainingen aanbieden. Op verzoek gaat de WIFI offline, geen Facebook, geen WhatsApp, geen Skype. Een stijlvolle locatie in huiselijke sfeer. De eerste boekingen voor het nieuwe jaar zijn al binnen 🙂 .

Oh ja, en overnachten kan natuurlijk ook….

Het Echte Leven

Villa Aberson is een inspirerende locatie om te vergaderen, te brainstormen of gewoon om met een team aan de slag te gaan. Ook voor cursussen, trainingen en workshops is deze stijlvolle locatie zeer geschikt.

Villa Aberson ligt in het centrum van Olst, tussen Zwolle en Deventer, op loopafstand van station. Klik hier om te reserveren.


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.