If you like it, pay for it


We worden er altijd een beetje kriegel van, van die aanbiedingen die een win-win situatie beloven. Vandaag weer: Wij willen graag een photoshoot houden met onze producten in een prachtige badkamer. Komt goed uit, volgens onze gasten hebben wij dat wel. En daarvoor hadden wij jullie prachtige badkamer in gedachten. Leuk! Wij hoeven slechts 2 uur (plusminus) gebruik te maken van jullie villa. Valt mee. Wij betalen uiteraard gewoon de prijs.

Daarmee ontstaat er dus een extra marketingpromotie voor jullie villa. Een win-win situatie….

En dan hebben ze al geboekt. In dit geval via Airbnb.

Voor de duidelijkheid: u mag gerust foto’s maken van ons huis. Graag zelfs. Binnen, buiten, klik maar raak. Zet maar op Facebook. Plaats maar op Instagram. Twitter en Tweet. No problem.

Alleen, wij voelen er weinig voor om ongevraagd het decor te zijn van allerlei reclame-uitingen. Great house, marvelous interior, love that colours, splendid art…. Dat mag wat kosten toch? If you like it, pay for it.

Maar…. dat willen ze dus niet. Ook niet uiteraard.

Telefoontje naar Airbnb: Sorry, we can’t accept that booking. It are our copyrights.

En dan krijg je een antwoord zoals alleen Amerikanen dat kunnen geven: In a brief way of telling things, your Superhost status maintains immaculate as it was before this reservation!


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.