If you like it, pay for it


We worden er altijd een beetje kriegel van, van die aanbiedingen die een win-win situatie beloven. Vandaag weer: Wij willen graag een photoshoot houden met onze producten in een prachtige badkamer. Komt goed uit, volgens onze gasten hebben wij dat wel. En daarvoor hadden wij jullie prachtige badkamer in gedachten. Leuk! Wij hoeven slechts 2 uur (plusminus) gebruik te maken van jullie villa. Valt mee. Wij betalen uiteraard gewoon de prijs.

Daarmee ontstaat er dus een extra marketingpromotie voor jullie villa. Een win-win situatie….

En dan hebben ze al geboekt. In dit geval via Airbnb.

Voor de duidelijkheid: u mag gerust foto’s maken van ons huis. Graag zelfs. Binnen, buiten, klik maar raak. Zet maar op Facebook. Plaats maar op Instagram. Twitter en Tweet. No problem.

Alleen, wij voelen er weinig voor om ongevraagd het decor te zijn van allerlei reclame-uitingen. Great house, marvelous interior, love that colours, splendid art…. Dat mag wat kosten toch? If you like it, pay for it.

Maar…. dat willen ze dus niet. Ook niet uiteraard.

Telefoontje naar Airbnb: Sorry, we can’t accept that booking. It are our copyrights.

En dan krijg je een antwoord zoals alleen Amerikanen dat kunnen geven: In a brief way of telling things, your Superhost status maintains immaculate as it was before this reservation!


Avatar

Over Villa Aberson

Wij wonen met z'n tweetjes in een monumentale villa in Olst, onder de rook van Deventer. De kinderen zijn al enkele jaren de deur uit: Ruimte genoeg dus. We heten u van harte welkom....

Een reactie stellen we op prijs

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.