Leuk, Leerzaam en Gezellig!!


Drie generaties te gast, van 25 tot 93 jaar. En dan de hele dag regen, wind en nog eens regen. En het had zo’n leuk weekend moeten worden voor oma, moeders, tantes, schoonzussen, nichtjes, dochters en kleindochters.

Nou, en dat werd het ook!! Onze gasten hadden namelijk een schilderworkshop geboekt bij Joke Proper.

We zeiden het toch: Een schilderworkshop van Joke Proper is Leuk, Leerzaam en Gezellig!!

Samen met Joke Proper bieden wij u inspirerende schilderworkshops aan. De kunstenares stelt in samenwerking met u een op maat gesneden programma samen. Van beginner tot gevorderde, van een creatieve middag of avond tot een meerdaagse schildervakantie .

Haar atelier is op loopafstand van Villa Aberson. Ook kunt u kiezen voor BEK Gallery aan de Golstraat in de binnenstad van Deventer U overnacht in een, zoals gasten laatst schreven, artsy house, terwijl u overdag met kwasten en verf aan de slag gaat.


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.