Meanwhile, in the Backstage Hotel


Nog een paar dagen, en het is weer zover: de 4e (indoor)-editie van Rockin’ All Over Den Nul. 14 maart, het stond vast al in uw agenda. Vanzelfsprekend bij Eten & Drinken BIJRipperda en natuurlijk is de fantastische line-up weer samengesteld door Dé Blueskrant: niemand minder dan Archie Lee Hooker met zijn Coast to Coast Blues Band uit de Verenigde Staten en de Twentse winnaars van de TExel Blues Challenge, Bettie Bravo.

PUT ON YOUR BLUES SHOES AND BOOGIE!!

En als we het goed begrepen hebben, is er ook een aangepast programma voor de langzamerhand wat strammere rockers onder ons. Vast iets met Bingo….

Anyway, druk dus. Het spul moet natuurlijk ergens slapen en zaterdag zijn we dus completely sold out. Maar, geen zorgen: we will not forget the stroopwafels.


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.