Mediapark Olst…. KUKELEKU…. 4


Nog geen maand nadat de onderhandelingen over opnames voor de NPO afgeketst waren, kwam er alweer een nieuw aanvraag. Nu van het creatief productiebedrijf KUKELEKU…. Ze waren op zoek naar een mooi oud pand, met twee stijlvol ingerichte woonkamers met openslaande deuren naar een fraaie tuin en, als het kon, een romantisch slaapkamertje . Oh ja, en eigenlijk ook naar zo’n hele lange tuintafel en een Romeo-en-Julia-balkon…. De deal was dus snel gesloten. KUKELEKU….

Het gaat om een reclamespot voor een bekende winkelketen, die blijkbaar haar conversieratio wil opkrikken…. Alles wordt uit de kast getrokken: zo’n elegante edoch doortastende productieleidster, een blik figuranten, een crew van 20 man en er komen ook van die dure reclamejongens in snelle pakken een kijkje nemen op de set.

En onze hond maakt waarschijnlijk haar filmdebuut. Spontaan gecast tijdens het locatiebezoek. Zij moet wel nog even wennen aan haar nieuwe sterrenstatus…. KUKELEKU….


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 gedachten over “Mediapark Olst…. KUKELEKU….