Mediapark Olst…. KUKELEKU…. 4


Nog geen maand nadat de onderhandelingen over opnames voor de NPO afgeketst waren, kwam er alweer een nieuw aanvraag. Nu van het creatief productiebedrijf KUKELEKU…. Ze waren op zoek naar een mooi oud pand, met twee stijlvol ingerichte woonkamers met openslaande deuren naar een fraaie tuin en, als het kon, een romantisch slaapkamertje . Oh ja, en eigenlijk ook naar zo’n hele lange tuintafel en een Romeo-en-Julia-balkon…. De deal was dus snel gesloten. KUKELEKU….

Het gaat om een reclamespot voor een bekende winkelketen, die blijkbaar haar conversieratio wil opkrikken…. Alles wordt uit de kast getrokken: zo’n elegante edoch doortastende productieleidster, een blik figuranten, een crew van 20 man en er komen ook van die dure reclamejongens in snelle pakken een kijkje nemen op de set.

En onze hond maakt waarschijnlijk haar filmdebuut. Spontaan gecast tijdens het locatiebezoek. Zij moet wel nog even wennen aan haar nieuwe sterrenstatus…. KUKELEKU….


Avatar

Over Villa Aberson

Wij wonen met z'n tweetjes in een monumentale villa in Olst, onder de rook van Deventer. De kinderen zijn al enkele jaren de deur uit: Ruimte genoeg dus. We heten u van harte welkom....

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 gedachten over “Mediapark Olst…. KUKELEKU….