New wave on speed


Wat betreft de muziek de boot dus helemaal gemist. Eerst maar weer terug naar de bakermat, terug naar Mississippi. Het spoor van de blues volgend, kom je dan inderdaad via John en Archie Lee Hooker uit bij Carl Wyatt & The Delta Voodoo Kings op de line up van Rockin all over Den Nul.

Jullie hadden ook in Berlijn weer op de boot kunnen stappen, kregen we als reactie. Dan waren jullie langs postpunk en indierock varend, beland bij de Amsterdamse band Jagd.

Nou ja, Amsterdam…. de frontvrouw van Jagd is Nanne van der Linden. Gewoon een Sallandse deerne, een meisje uit een dorpje hier 20 minuten vandaan.

Volgens de website van de Amsterdamse band zijn ze onverbiddelijk. Alice in Wonderland meets David Lynch, maar dan barser, botter en bruusker. Snerpende gitaren, stuwende bas, beukende drums en theatrale zangpartijen. Dat werk. Freaky indie rock, Broadway punk, new wave on speed: we gaan het vrijdagavond zien, en horen, in De Hip, in Deventer.


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.