Nicole Gigatti: Una brezza fresca


BeeldenstormersVolgende week opent in de Bergkerk in Deventer de expositie Beeldenstormers. Jonge kunstenaars uit de omgeving van Deventer gaan, zoals ze het zelf omschrijven, de boel opschudden. De regio Deventer kan op kunstgebied wel een frisse wind gebruiken, en daar gaan zij voor zorgen: Als een oase in de dorre Deventer kunstwoestijn.

Superlatieven worden niet geschuwd. Daar houden wij wel van.

Een van die Beeldenstormers heeft haar atelier naast Villa Aberson, in de oude Abersonfabriek. Nicole Gigatti, afkomstig uit Fidenza in Italië en nu tijdelijk neergestreken in Olst.

De grote tekenkamer is bijna te klein voor haar werk. Flinke formaten, brede kwasten en felle kleuren. Zoals ze zelf schrijft: Het contrast verscherpt haar zintuigen.

Vanaf volgende week dus te zien in de Bergkerk. Deventer wees gewaarschuwd!!

Spogliami-la-mente-72_1000
Con-la-testa-in-giu-72_1000
De tentoonstelling Beeldenstormers is te zien van vrijdag 5 Juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 in de Bergkerk in Deventer.


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.