Oeps, maar dat is toch niet ons huis?? 1


Airbnb-logoVorige week hadden we een fotograaf op bezoek. Een echte!! Statief, verschillende camera’s, grote lenzen, lichtmeter. Precies zoals je je dat voorstelt.

Hij kwam foto’s maken voor Airbnb. Ook via deze website is Villa Aberson te boeken.

We waren er al een beetje bang voor: Het zijn inderdaad schitterende foto’s, maar, maar,…. dat is toch niet het huis waar wij in wonen en de villa waar u straks te gast bent? Wat een ruimte, wat een licht, wat een sprankelende kleuren….

Fraaie foto’s. Complimenten voor de fotograaf. En voor de techniek. In’t echt kan het nu alleen nog maar tegenvallen….

Airbnb1

De hal met tochtportaal. Screendump Airbnb. Foto: Rob Kater. Klik hier voor alle foto’s op Airbnb.

Airbnb3

De hal met trap naar eerste verdieping. Screendump Airbnb. Foto: Rob Kater. Klik hier voor alle foto’s op Airbnb.

Airbnb2

De hal vanaf de eerste verdieping met uitzicht op de entresol en loggia. Screendump Airbnb. Foto: Rob Kater. Klik hier voor alle foto’s op Airbnb.

De foto’s zijn gemaakt door Rob Kater. Na 15 jaar gewerkt te hebben in de interieurarchitectuur richt Rob zich nu volledig gericht op de fotografie. Zoals hij het zelf omschrijft: “Alles wat me boeit wil ik fotograferen”. En dus ook Villa Aberson!!


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Oeps, maar dat is toch niet ons huis??

  • Villa Aberson Bericht auteur

    En nog een leuke reactie van de fotograaf: “Jullie huis doet niets onder voor de huizen die ik in opdracht van interieurarchitecten schiet…”