Opwindende kamers!!


Eén van de koppen op de slaapkamers. Opwindend?

Ring.. Dring… Drringgg…. Drie uur ´s nachts. De telefoon. Je weet maar nooit, dus wij nemen op. Kan ik voor morgenavond een kamer huren? Aan de lijn een enigszins aarzelende stem van een jonge vrouw.

Geduldig proberen wij haar uit te leggen dat Villa Aberson helaas de hele week is volgeboekt. En volgende week dan, vervolgt zij, al met wat meer zelfvertrouwen. We willen haar verwijzen naar onze website, maar voordat we onze zin kunnen afmaken, vraagt ze, al heel wat doortastender, of we ook opwindende kamers hebben.

Opwindende kamers? Natuurlijk, onze gasten zijn eigenlijk altijd enthousiast over hun verblijf in onze villa, maar om dat nu opwindend te noemen? Ze wacht onze reactie niet af en vervolgt: Of kunt u niet voor opwinding zorgen?

Ach meisje toch, is ons antwoord. De telefoon gaat uit. Slapen.


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.