Ontbijt, lunch en diner


Zoals u weet serveren wij door de week geen ontbijt. Gelukkig kunt u van woensdag t/m vrijdag heerlijk ontbijten bij Maalderij Bökkers. Bastiaan Bökkers is de jongste telg van de Bökkers familie. En ook hij is molenaar geworden! Bastiaan is de zesde generatie molenaars van Bökkers in één rechte lijn van vader op zoon. Sinds 1789. U kunt er natuurlijk ook uitstekend lunchen!!

Aan te bevelen is zeker de prachtige, landelijke sfeer van de theetuin van de Olsterhof. Het grote terras van het Bakhuus, schuin tegenover de middeleeuwse kerk van Olst, zit bij het eerste straaltje zon vol wandelaars en fietsers.

Restaurant 't Veerhuys Aan de IJssel ligt het Pannenkoekenhuis. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht op de uiterwaarden. Er tegenover staat ‘t Veerhuys. In dit restaurant kunt u lekker eten, uitkijkend over de IJssel: overheerlijke gerechten, met zorg bereid uit puur natuurlijke streekproducten. (Wij adviseren u om bij het ‘t Veerhuys voor de zekerheid te reserveren. Op maandag en dinsdag is het restaurant gesloten.)

U eet liever in Villa Aberson? In de Salon is serviesgoed aanwezig. Eten laten bezorgen kan via Bella Roma, Rijst en zo en het Bakhuus. De afwas doen wij voor u.

En natuurlijk zijn de steden Deventer en Zwolle op respectievelijk 7 (!) en 17 minuten met de trein.