Maalderij Bökkers


Zoals u weet serveren wij door de week geen ontbijt. Gelukkig kunt u van woensdag t/m vrijdag heerlijk ontbijten bij Maalderij Bökkers. Bastiaan Bökkers is de jongste telg van de Bökkers familie. En ook hij is molenaar geworden! Bastiaan is de zesde generatie molenaars van Bökkers in één rechte lijn van vader op zoon. Sinds 1789.

In de ambachtelijke bakkerij bakt Bastiaan de lekkerste broden en koeken… rechtstreeks op de stenen ovenvloer gebakken! Van heerlijk hip desembrood tot klassiekers als echte Twentse krentenwegge en kruidkoek. Puur natuur, van eigen meel en zonder overbodige flauwekultoevoegingen, maar bovenal heel erg lekker!!! En de winkel is iedere zondag ook open!

U ontbijt in de Zondagse Kamer van opa en oma Bökkers. Heerlijk genieten van een potje koffie of thee met wat lekkers uit de bakkerij! Ook kunt u er terecht voor een high tea, de lekkerste belegde broodjes, burgers, of een uitgebreide broodplank!

Al sinds 1789 zijn de Bökkers molenaars van vader op zoon. Al bijna 250 jaar ervaring! In hun winkel hebben zij meer dan 50 soorten meel voor het lekkerste brood en banket! Daarnaast zijn er ook nog héél veel andere leuke bak-dingetjes, delicatessen en bio producten! En alles van professionele topkwaliteit, want molenaars, dát zijn die Bökkers!

Maalderij Bökkers is gevestigd in de gelijknamige molen, de Bökkers Mölle. De molen ligt op de dijk, 15 minuten wandelen vanaf Villa Aberson.