Ripperda’s proeftuin 1


En een leuke primeur in de winternieuwsbrief van het Infocentrum IJssel Den Nul:

Het restaurant van BijRipperda in Den Nul heet vanaf 1 maart de Proeftuin van Salland. Er komt een wisselende kaart met steeds nieuwe en, zeker weten, altijd lekkere Sallandse gerechten. Natuurlijk lokaal bewust & betrokken, met veel vegetarische variaties, met oog voor duurzaamheid en, neem maar van ons aan, altijd verrassend en smakelijk!

Lokaal bewust & betrokken: het brood komt van Bökkers (Olst), het MRIJ-vlees van Lugtenberg (Boskamp), de verse eieren van Grotentraast (Wesepe), groente van Woon- werkgemeenschap Overkempe (Boskamp) en de Sallandse asperges worden geleverd door De Weerd (Raalte).

Met oog voor duurzaamheid: nog geen tien minuten fietsen of een half uurtje lopen en u bent er. Nog 10 weken geduld….

Vertel verder....
  • 29
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Avatar

Over Villa Aberson

Wij wonen met z'n tweetjes in een monumentale villa in Olst, onder de rook van Deventer. De kinderen zijn al enkele jaren de deur uit: Ruimte genoeg dus. We heten u van harte welkom....

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Ripperda’s proeftuin