En een leuke primeur in de winternieuwsbrief van het Infocentrum IJssel Den Nul:
Het restaurant van BijRipperda in Den Nul heet vanaf 1 maart de Proeftuin van Salland. Er komt een wisselende kaart met steeds nieuwe en, zeker weten, altijd lekkere Sallandse gerechten. Natuurlijk lokaal bewust & betrokken, met veel vegetarische variaties, met oog voor duurzaamheid en, neem maar van ons aan, altijd verrassend en smakelijk!
Lokaal bewust & betrokken: het brood komt van Bökkers (Olst), het MRIJ-vlees van Lugtenberg (Boskamp), de verse eieren van Grotentraast (Wesepe), groente van Woon- werkgemeenschap Overkempe (Boskamp) en de Sallandse asperges worden geleverd door De Weerd (Raalte).
Met oog voor duurzaamheid: nog geen tien minuten fietsen of een half uurtje lopen en u bent er. Nog 10 weken geduld….
Trouwens, dat plaatje is onmiskenbaar ontworpen door Ingrid Bosch van de Company of Errors. Ook uit Olst.