Ripperda’s proeftuin 1


En een leuke primeur in de winternieuwsbrief van het Infocentrum IJssel Den Nul:

Het restaurant van BijRipperda in Den Nul heet vanaf 1 maart de Proeftuin van Salland. Er komt een wisselende kaart met steeds nieuwe en, zeker weten, altijd lekkere Sallandse gerechten. Natuurlijk lokaal bewust & betrokken, met veel vegetarische variaties, met oog voor duurzaamheid en, neem maar van ons aan, altijd verrassend en smakelijk!

Lokaal bewust & betrokken: het brood komt van Bökkers (Olst), het MRIJ-vlees van Lugtenberg (Boskamp), de verse eieren van Grotentraast (Wesepe), groente van Woon- werkgemeenschap Overkempe (Boskamp) en de Sallandse asperges worden geleverd door De Weerd (Raalte).

Met oog voor duurzaamheid: nog geen tien minuten fietsen of een half uurtje lopen en u bent er. Nog 10 weken geduld….


Avatar

Over Villa Aberson

Wij wonen met z'n tweetjes in een monumentale villa in Olst, onder de rook van Deventer. De kinderen zijn al enkele jaren de deur uit: Ruimte genoeg dus. We heten u van harte welkom....

Een reactie stellen we op prijs

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Ripperda’s proeftuin