Salland = Vakantieland


In de Factsheet Vrijetijdseconomie staan ook nog interessante gegevens over Salland. Hoe is bijvoorbeeld het imago van onze streek onder vakantiegangers?

Het onderstaande plaatjes geeft het vereenvoudigd weer. En wat ons betreft komt dit imago helemaal overeen met de werkelijkheid.
Imago Salland vakantiegangers

Waarom vakantiegangers kiezen voor Salland laat de volgende afbeelding zien. In de natuur en buiten zijn. Gewoon genieten. Ontspannen en uitrusten. Dat is inderdaad precies wat u in Salland uitstekend kunt doen.
Salland Motief

En als u dan uiteindelijk op vakantie bent in Salland, dan gaat u, in volgorde van populariteit, wandelen, een dorpje bezoeken en naar een restaurant.
Activiteiten Salland

Laat dat nu uitgerekend de drie dingen zijn die Bed en Breakfast Villa Aberson u te bieden heeft. En nog veel meer natuurlijk….


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.