Toch een imagoprobleem?


Gisteren kregen we ook nog een telefoontje, vanuit Huis De Trompenburgh in ‘s-Graveland, van het INVK: het Nederlands Instituut voor Kennisoverdracht. Of ze spraken met de directeur. Poe, das wel een groot woord…. De manager dan? We hebben samen een volstrekt gelijkwaardige (werk)relatie, akkoord, de ene misschien wat meer hoofd van de huishouding en de andere chef catering en voorman groenvoorziening, maar om dat nou manager te noemen….

Zegt u maar eigenaar, wat is de vraag? Of we lid willen worden en deel willen nemen aan een netwerk, een Advieskring van een groep leidinggevenden waarbinnen u zichzelf verder gaat ontwikkelen en in het bezit komt van meer kennis en inzichten, terwijl u tegelijkertijd uw vakgenoten leert kennen.

Huis De Trompenburgh

We geven toe, wij zijn zeer bedreven in het opmaken van bedden en uiterst behendig met de stofzuiger. Ook durven we gerust te stellen dat ons pannenkoekenbeslag onovertroffen is, maar om daarom deel te nemen aan een landelijk netwerk van leidinggevenden zoals ondernemers, bestuurders of managers, en met INVK consultants die gespecialiseerd zijn in ons vakgebied? U wilt uw organisatie, uw afdeling of uzelf toch naar een hoger niveau brengen!?

Tuurlijk, vragen genoeg. Wel of geen kookwas, geeft Dasty echt geen vlekken op rvs, wanneer kun je eigenlijk het beste een beukenhaag snoeien, dat werk. Maar om hiervoor deel te nemen aan een landelijk netwerk van ondernemers, bestuurders of managers is toch wel wat over the top. We hebben inderdaad een imagoprobleem.


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.