Twee maal dubbel glas


Tijdens de grote restauratie in 2000 zijn alle ramen en kozijnen van Villa Aberson vervangen en van dubbel glas voorzien. Nee, natuurlijk niet de glas-in-lood-vensters bij de voordeur en op de loggia, maar de rest was allemaal al vernieuwd.

dakkapelTenminste, dat dachten we…. (en hoopten we….). Twee dakkapellen, uitgerekend van uw badkamer en van één van uw slaapkamers, bleken nog origineel. En dat betekent: enkel glas, tochtende kozijnen en rottende dorpels.

En probeer dan maar eens een timmerman te vinden die, met oog voor detail en zonder hoogtevrees, dit kan vervangen. Vanzelfsprekend, aangepast aan de rest van het huis en passend in kozijnen die allebei net verschillend zijn en maar één ding gemeen hebben: geen enkele hoek is haaks.

StindtEn die timmerman bleek gewoon in Olst te wonen: Ilja Stindt. Dankzij Ilja zijn nu ook de twee dakkapellen weer als nieuw en kunt u genieten van hedendaags comfort terwijl u verblijft in een villa van alweer meer dan 90 jaar.

Op naar het eeuwfeest….

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Timmer- en Onderhoudsbedrijf Stindt.


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.