Vamping©: Een primeur van Villa Aberson


Fantastisch, zo’n paar dagen in een villa!! Alle comfort voorhanden: een heerlijke ligbank, Netflix op groot formaat flatscreen, een super-de-luxe badkamer…. Hallo vakantieman 🙂 .

Maar lekker in het gras voor je tentje in een pannetje roeren geeft natuurlijk ook een heerlijk ontspannen vakantiegevoel. Vandaar, onze vondst: Vamping©, kamperen met de luxe van een villa!!!*

Na een dagje wandelen of fietsen uitgebreid kokkerellen aan de grote tafel in onze tuin. En dan niet op zo’n pruttelend campinggaspitje, maar op een PowerPlus 3600 Watt inductieplaat. Kamperen met de luxe van een villa tenslotte.

Klaar met eten? Daarna weer cocoonen in de salon. Vamping@: wij doen de afwas voor u!!

*Mocht u niet zo vertrouwd zijn met de terminologie van de huidige vakantie-industrie: Glamping is een samenvoeging van de woorden glamorous en camping. Zeg maar, een compleet ingerichte tent, liefst met een eigen koelkast, op een camping.


Avatar

Over Villa Aberson

Wij wonen met z'n tweetjes in een monumentale villa in Olst, onder de rook van Deventer. De kinderen zijn al enkele jaren de deur uit: Ruimte genoeg dus. We heten u van harte welkom....

Een reactie stellen we op prijs

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.