Vamping©: Een primeur van Villa Aberson


Fantastisch, zo’n paar dagen in een villa!! Alle comfort voorhanden: een heerlijke ligbank, Netflix op groot formaat flatscreen, een super-de-luxe badkamer…. Hallo vakantieman 🙂 .

Maar lekker in het gras voor je tentje in een pannetje roeren geeft natuurlijk ook een heerlijk ontspannen vakantiegevoel. Vandaar, onze vondst: Vamping©, kamperen met de luxe van een villa!!!*

Na een dagje wandelen of fietsen uitgebreid kokkerellen aan de grote tafel in onze tuin. En dan niet op zo’n pruttelend campinggaspitje, maar op een PowerPlus 3600 Watt inductieplaat. Kamperen met de luxe van een villa tenslotte.

Klaar met eten? Daarna weer cocoonen in de salon. Vamping@: wij doen de afwas voor u!!

*Mocht u niet zo vertrouwd zijn met de terminologie van de huidige vakantie-industrie: Glamping is een samenvoeging van de woorden glamorous en camping. Zeg maar, een compleet ingerichte tent, liefst met een eigen koelkast, op een camping.


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.