Villa Aberson in druk 1


En eindelijk daar was ie bij de post: ons eigen boekje over Villa Aberson. Een echte hardcover, formaat 20×20 cm. Leuk!
Boekje

Gasten die via Booking en Airbnb boeken, kennen vaak onze website niet. Vandaar dat we er al vaker over gedacht hadden om een selectie van de teksten te laten drukken en in uw salon neer te leggen. Das het mooie van digitaal drukwerk: doe er maar één.

Poe, maar dat is wel een hele klus…

Real PagesHet hele internet al eens afgestruind voor software om de website scrapen. Niets gevonden, althans niets gevonden dat werkt. Dan maar de hele website als XML exporteren en dit weer converteren naar PDF. Geen succes. Tot we op de website Into Real Pages stuitten. Geprogrammeerd door twee hele slimme jongens, gewoon aan het Hoge der A in Groningen, Maarten en Hans.

Wij hadden het zelf ook ook al eens bedacht, maar zij hebben het gedaan en er een fantastisch stuk software voor geschreven. Vanaf WordPress via hun website direct naar de drukker. Knap werk! En een mooi boekje geworden.

Het boekje is nu ook als E-book beschikbaar. Klik op onderstaande logo’s om het bestand te downloaden.

PDF EPUB

Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Villa Aberson in druk

  • J. ter B.-M.

    Na een leuk gesprek met Math, hoop ik, dat de informatie die op de website staat, in boekvorm kan worden uitgegeven. Ik heb er veel bewondering voor, hoe jullie het huis hebben gerenoveerd en de totstandkoming van het boek. Leuk om zulke interessante feiten te lezen, tips voor wandelingen, kunst, geschiedenis, tuinen, waar vast meer mensen interesse voor zullen hebben.

    Via/via + de site Historische wegen van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, kwam ik op jullie site.