Villa Aberson van boven? 1


Spannend, spannend deze mail: Wij zijn de laatste uitzendingen voor het nieuwe seizoen Holland van Boven aan het afronden en wij overwegen om jullie bedrijf(=Villa Aberson) eventueel mee te nemen in de uitzending. De uitvoerende redactie heeft een vooronderzoek gedaan en mij verzocht om contact op te nemen om te bespreken of jullie ook geschikt zijn om definitief mee te nemen in de uitzending.

Nou, wat denkt U? Wij zijn zeker geschikt toch??

Het gaat verder: In het landelijke televisieprogramma Holland van Boven besteden wij aandacht aan een bepaald specialisme of vakgebied dat een meerwaarde is voor de provincie en interessant is voor de kijker.

Helemaal mee eens!!

Het gaat om een exclusieve uitzending op landelijke televisie en de herhalingen 6 dagen later. Ons bedrijf is 2 weken in beeld op SBS6 en online ook terug te kijken op KIJK.nl (SBS6 en NET5).

Gelukkig, het is geen commerciële televisie, maar een redactioneel tv-programma waarbij ze gaan voor kennis, inhoud en kwaliteit.

Wij doen mee!!

Toppie moppie: zij gaan investeren in onze uitzending en nemen de grootste commerciële kosten en zendtijd voor hun rekening.

Fantastisch toch??

Er is alleen één maar: de productiekosten van € 2.995,– wordt door de producent Dutch Content Productions uit Hilversum in rekening gebracht….

Mmmm…. toch maar niet ….


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Villa Aberson van boven?

  • Villa Aberson Bericht auteur

    Nog even over dat vooronderzoek dat de uitvoerende redactie heeft gedaan: de mail blijkt verzonden naar een e-mailadres dat wij verder nergens voor gebruiken en dus ook niet gericht aan Villa Aberson. Wij zijn dus helemaal niet geschikt….

    Hoe heet dat ook alweer? Oh ja, spam.