Villa Aberson: waanzinnig-gaaf-fantastisch-mooi!!!!


Stel je hebt kunstgeschiedenis gestudeerd, een Bachelor Interior Design & Styling op zak en je bent ook nog een jaartje verbonden geweest aan het Premsela Instituut, dan weet je echt alles over architectuur & interieur. Toch? Chantal Assinck is zo iemand en Chantal is gestart met een locatiebureau: MUCKING AFAZING. Een locatiebureau voor alle (creatieve) professionals en particulieren die op zoek zijn naar een locatie voor een filmproductie en/of een fotoshoot en/of een event.

Chantal houdt ook nog van reizen. Wij ook. En van honden, of niet Pepper? En ook nog van Joep van Lieshout, kijk maar in onze boekenkast. Kortom: Villa Aberson wordt één van de bijzondere locaties in het portfolio van MUCKING AFAZING. U komt ons huis straks vast ergens tegen. WOW …


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.