Veluwse Bron


De Veluwse BronDe Veluwse Bron is vanaf Bed en Breakfast Villa Aberson via het pontje over de IJssel gemakkelijk te bereiken. Het resort ligt midden in de mooie Veluwse natuur van Emst op een 21 hectare groot landgoed en biedt meer dan 9.000 m2 aan de mooiste wellness faciliteiten.

De Veluwse BronDe ruime opzet biedt afwisseling, rust en ontspanning. Een dagje wellness wordt zo een ware beleving. U heeft bij de Veluwse Bron de keuze uit veel verschillende sauna’s zoals een Wildobservatie sauna, een Veluwse sauna, een Pakistaanse Zoutmijnsauna en zelfs een compleet Kelo-saunadorp. Daarnaast zijn er diverse baden zoals een zwembad van natuursteen en een riant kruidenbad, een zoutwaterbad, diverse whirlpools en een bruisbad.

Een compleet Oosters badhuis met hamam, een uitgebreide rasul en een ware gletsjergrot maken de unieke wellness ervaring in Veluwse Bron compleet.
De Veluwse Bron
De tuinen van de Veluwse Bron zijn alle seizoenen van het jaar adembenemend en gelegen op het zuiden en met fraai uitzicht over een groot meer. In de zomer is het hier heerlijk zonnen. Maar ook midden in de winter is het er prachig en waant u zich hier in het buitenland.

Een gemakkelijke keuze dus: Overdag naar de Veluwse Bron, de nacht brengt u in Olst door, bij Bed en Breakfast Villa Aberson.