Wellness in de Premdani Ayurveda Clinic


In Olst, op nog geen twee kilometer van Villa Aberson, ligt de Premdani Ayurveda Clinic. Premdani Ayurveda Clinic beschikt over een prachtig ingericht Wellness-centrum waar u helemaal tot rust kunt komen. U kunt hier een ontgiftings- en onthaastingsprogramma volgen dat gericht is op het in balans brengen van lichaam en geest. Naast meerdaagse, geheel verzorgde onthaastingskuren kunt u in het Wellness-centrum ook kuren van een dag volgen.

Ayurveda
In het Wellness-centrum wordt gewerkt vanuit de leer van Ayurveda. Dit is een 5000 jaar oude geneeswijze uit India die uitgaat van een holistisch mensbeeld. Door een juiste levenswijze kan men volgens Ayurveda niet alleen de lichamelijke gezondheid beïnvloeden maar ook meer inzicht krijgen in zichzelf en de wereld, met als resultaat een gezond en gelukkig leven.

Voeding, leefstijl, massages, kruiden, meditatie en yoga zorgen volgens deze leer voor de juiste balans tussen lichaam en geest.
Ayurveda
Het Wellness-centrum beschikt over zestien ruime kamers, die alle voorzien zijn van een badkamer. Tijdens de kuur wordt u verwend met de heerlijkste ayurvedische maaltijden die door onze kok elke dag vers worden bereid. De maaltijden worden gezamenlijk genuttigd in de eetzaal waar u een prachtig uitzicht heeft over de wijde omgeving.

Helemaal een gezonde dag? Vanaf Villa Aberson is het een mooie wandeling naar Premdani Ayurveda Clinic.