Filmproducties en fotoshoots 4


Wij zijn er stiekem toch wel een beetje trots op dat Villa Aberson is opgenomen in het portfolio van het locatiebureau MUCKING AFAZING. Villa Aberson is via dit bureau beschikbaar voor filmproducties en fotoshoots. Goed opletten dus als u de Cosmopolitan of de Voque doorbladert… En houd vanaf nu de filmpremières in de gaten!!

Locatiescout van MUCKING AFAZING

Sam Feldt – Heaven (Don’t Have A Name) [feat. Jeremy Renner] (Official Music Video)

 

Music video by Machine Eleven
Director: Angelo White
DOP & Co-Director: Daniel Scotch
Visual Effects: Machine Eleven & Het Nieuwe Kader
Runners: Mert Mutlu, Leroy Beesemer, Marylene Soewarto
Location: Villa AbersonMucking Afazing

Reclamecampagne BCC


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 gedachten over “Filmproducties en fotoshoots

 • Jo

  Wij vonden het een erg leuke draaidag! Heel fijn om op deze manier ontvangen te worden.
  Ook prettig dat je de hele dag aanwezig was en zo behulpzaam! Ook zeker de complimenten van onze kant.

 • KUKELEKU

  We hadden ons geen betere locatie kunnen wensen. Het huis is ruim, goed onderhouden en bevindt zich aan een rustige weg met veel parkeergelegenheid. De verhuurders zijn zeer gastvrij en bekend met de hectiek van een productie. Alles wat je nodig hebt is er. Mede hierdoor is de draaidag een succes geworden.

 • Villa Aberson Bericht auteur

  En waarom kiest regisseur Angelo White van Machine Eleven voor ons huis als filmlocatie? Hij legt het zelf aan u uit:

  Voor regisseur White was het de sfeer van de villa die hem deed besluiten naar Olst te trekken. “Het nummer gaat over een man en een vrouw die uit elkaar zijn, maar ook over de klimaatverandering die de wereld bedreigt. Dat probleem is zo groot dat de verschillen tussen hen in het niet vallen en ze weer bij elkaar komen. Dat gebeurt als de man op een bank televisie kijkt, nieuwsberichten over de klimaatverandering ziet en dan naar buiten kijkt, waar wolken met elkaar botsen, het gaat onweren, maar met speciale effecten ook het gezicht van de vrouw verschijnt. Ik zocht een locatie met karakter. Niet modern of industrieel, maar een huiselijke sfeer waar kijkers zich in herkennen. De ramen, het licht dat binnenvalt, die geven het beeld wat extra’s”.

  White verzekert dat Villa Aberson in de video niet na een paar seconden weer uit beeld is. “De hele video duurt twee minuten en vijftig seconden. Ik denk dat we toch een derde daarvan vullen met beelden die we hier hebben opgenomen”.

  Uit: De Stentor 25-9-2018.

 • Villa Aberson Bericht auteur

  Kijk, en dit vindt Chantal Assink van Mucking Afazing van Villa Aberson:

  Volgens Assinck zijn het vooral de monumentale details, de mooie lichtinval in de kamers, maar ook de vrije ligging en de meerdere kamers die het pand bruikbaar maken voor onder meer regisseurs of fotografen die op zoek zijn naar een geschikte locatie voor hun opnamen.

  “Je komt soms met een hele ploeg en dan is het handig als er meerdere kamers zijn voor bijvoorbeeld je spullen of een visagist”, zegt Assinck, die zelf een kijkje kwam nemen bij de opnamen voor de videoclip.

  Uit: De Stentor 25-9-2018.