Watersport


Als u vanaf Villa Aberson naar het oosten wandelt dan bent u binnen enkele minuten bij de Zandwetering. Loop je de andere kant op dan sta je 10 minuten later op de dijk van de IJssel.

De Zandwetering is in de Middeleeuwen gegraven voor een betere afwatering van de omgeving. Stilstaand of hoogstens rustig stromend water waarop u uitstekend kunt kanoën.

7

En precies bij ons huis start de meest romantische kanoroute van Salland. Het is een route van een kleine 5 kilometer over deze Zandwetering. Heen en terug, 10 kilometer: een mooie afstand.

WakeboardenDe IJssel daarentegen is een echte rivier, de noordelijke aftakking van de Rijn.

Op de IJssel kunt u waterskiën en wakeboarden en nog veel meer.

Watersportcentre Eijkelhof biedt in Fortmond, voor zowel jong als oud, de meest uiteenlopende watersportactiviteiten aan.

Voor een dagje zwem- en speelplezier is het Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer een aanrader. Het zwembad is vol waanzinnige attracties voor groot en klein!

De meest romantische kanoroute van Salland

De meest romantische kanoroute van Salland

De meest romantische kanoroute van Salland start op nog geen 500 meter van Villa Aberson. Het is een route van een kleine 5 kilometer over de Zandwetering. Heen en terug, 10 kilometer: een mooie afstand. Onderstaande kaart geeft een verkeerde...
Sport- en Belevingscentrum De Scheg

Sport- en Belevingscentrum De Scheg

Een dagje naar het Sport- en Belevingscentrum De Scheg in Deventer is zeker ook de moeite waard. Meer dan 20.000 m² zwem- en speelplezier, een overdekte kunstijsbaan, diverse sporthallen, squashbanen en nog veel meer. Het zwembad is vol waanzinnige ...
Watersportcentre Eijkelhof

Watersportcentre Eijkelhof

Als u met een groter gezelschap bij ons te gast bent, is het ook een leuk idee om te gaan hydrofoilen, wakeboarden of waterskiën op de IJssel . Watersportcentre Eijkelhof biedt talloze mogelijkheden. Ook richt het watersportcentrum zich op ...