Sauna Swoll


Onder de rook van Zwolle en op nog 25 kilometer van Bed en Breakfast Villa Aberson ligt Sauna Swoll. Sauna Swoll is omgeven door een fraaie Engelse landschapstuin met een natuurlijke zwemvijver.

Sauna Swoll

Overal in de tuin vindt u terrassen met tuinmeubilair, waaronder ligbedden en schommelstoelen. Vanuit uw luie stoel kijkt u uit over een romantisch, parkachtig landschap met verrassende doorkijkjes. Op dit glooiende terrein worden grasvelden (de zonneweide) afgewisseld met bloeiende planten en boomgroepen.

De ene sauna is de andere niet. De temperatuur en de geur kunnen erg verschillen. Sauna Swoll heeft voor ieder wat wils: Van een Russische Banja tot stoombad.

Sauna Swoll

Aan te raden is een Rasul ritiueel. Dit eeuwenoude, Marokkaanse badritueel doet wonderen voor uw huid. Sauna Swoll verzorgt deze behandeling precies zoals de oude Marokkanen voorschreven, in een comfortabele ruimte, waar u de Oosterse sfeer optimaal ervaart. Na afloop drinkt u nog een kop ontspannende kruidenthee.
Sauna Swoll
Droomt u van een massage op maat speciaal voor u samengesteld? Bij Sauna Swoll geeft u aan waar u behoefte aan heeft en de masseur combineert uw vraag met zijn of haar massagetechnieken tot een heerlijke massage. Zo ontstaat een unieke massage die helemaal afgestemd is op u!

Sauna Swolle biedt heerlijk eten voor een eerlijke prijs. Buiten de uitgebreide kaart om hebben zij regelmatig een verrassende specialiteit in de aanbieding. Geniet van gezonde maaltijden op ons buitenterras of in het sfeervolle restaurant met knapperend haardvuur.

De nacht brengt u natuurlijk door in Bed en Breakfast Villa Aberson in Olst!

Sauna Swoll

Sauna Swoll

Onder de rook van Zwolle en op nog 25 kilometer van Bed en Breakfast Villa Aberson ligt Sauna Swoll . Sauna Swoll is omgeven door een fraaie Engelse landschapstuin met een natuurlijke zwemvijver. Overal in de tuin vindt u terrassen met tuinmeubilair,...
Thermen Bussloo

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo is één van de mooiste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland. Het ligt aan de recreatieplas Bussloo, ten westen van Deventer . Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelijke belevenis. U h...
Veluwse Bron

Veluwse Bron

De Veluwse Bron is vanaf Bed en Breakfast Villa Aberson via het pontje over de IJssel gemakkelijk te bereiken. Het resort ligt midden in de mooie Veluwse natuur van Emst op een 21 hectare groot landgoed en biedt meer dan 9.000 m2 aan de mooiste wellness...
Wellness in de Premdani Ayurveda Clinic

Wellness in de Premdani Ayurveda Clinic

In Olst , op nog geen twee kilometer van Villa Aberson , ligt de Premdani Ayurveda Clinic . Premdani Ayurveda Clinic beschikt over een prachtig ingericht Wellness-centrum waar u helemaal tot rust kunt komen. U kunt hier een ontgiftings- en onthaastingsprogramma...