Wilt u echt zo’n beest op bed?


Het weekend was weer volle bak. Maandag, halverwege de middag, alles bijna aan kant. De wasmachine draait dat een aard heeft. Alleen straks nog even de handdoeken opvouwen.

Even tijd om wat op het internet rond te surfen. Wat is hot in de hospitality-branche? Productinnovatie is tenslotte een permanente noodzaak. Stilstand is achteruitgang.

Handdoeken dus. U heeft vast wel eens een keer zo’n mooie handdoekenwaaier op uw hotelbed aangetroffen. Nou, dat zijn pas de eerste voorzichtige stappen op weg naar echte Towel Art, de kunst van het handdoeken vouwen. Zeg maar, origami met badstof.

Zoek maar eens op Youtube. Van vrolijke Towel Art Tutorials voor beginners tot serieuze Crab folding, met van die zenuwachtige ambient music. En natuurlijk ook hier van die sensueel fluisterende zuchtmeisjes, maar wel met miljoenen views.

Brrrr, toch maar niet dus….

U bent wel van deze huisvlijt gecharmeerd? Ga gerust uw gang als u bij ons te gast bent. Handdoeken genoeg.

Schattige beertjes, lieve hertjes, snoezige varkentjes, vrolijke aapjes of hop, een kikker. Liever een krab of een olifant? Klik hier of op de afbeelding voor de instructiefilmpjes. Uw mooiste creaties krijgen een plaats in ons Museum…..


Over Villa Aberson

Bijna 10 jaar hebben we gasten verwelkomd in ons huis. Aanleidingen genoeg om op onze website een berichtje te schrijven. Nu weer tijd voor iets anders. Mmmm, zijn we niet meer welkom? Af en toe een weekendje zeker. Maar wel op tijd reserveren. Voordat wij andere plannen hebben ;) .

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.